Kunststof kozijnen

Wilt u nooit meer hoeven omkijken naar het onderhoud van uw kozijnen? Dankzij Dutch Windows kunt u nu genieten van onderhoudsarme kunststof kozijnen op afbetaling. Dat betekent: betalen wanneer u tevreden bent. Wij leveren deze geheel op maat, in het door u gewenste design. De full service van Dutch Windows omvat alles van kennismakingsgesprek tot montage en nazorg. Zo kunt u levenslang, optimaal genieten van duurzame kunststof kozijnen.

Gecertificeerde kunststof kozijnen

Laat u kunststof kozijnen plaatsen, dan bent u verzekerd van een hoge mate aan comfort en veiligheid. Onze varianten zijn voorzien van een KOMO-certificering, waarmee wind- en waterdichtheid worden gegarandeerd. U genereert hiermee een lager energieverbruik en u geniet bovendien van een goed verwarmde woning. Daarnaast zijn onze systemen stevig, duurzaam, betrouwbaar en onderhoudsvrij.

Ontelbaar veel voordelen

Wat maakt Dutch Windows uniek?

Onze jarenlange expertise in kunststof kozijnen zorgt ervoor dat wij u een compleet servicepakket kunnen aanbieden. Wij vinden dat wederzijds vertrouwen een belangrijke rol speelt in het proces, waardoor wij het niet meer dan normaal vinden dat onze klanten pas betalen bij volledige tevredenheid. Wij creëren samen met u kunststof kozijnen op maat in het door u gewenste design en laten deze plaatsen door gecertificeerde, vakbekwame monteurs die zelfs de meest complexe bouwsituaties niet uit de weg gaan.

Al voor €49,- per maand uw woning in de kunststof kozijnen

Vraag ons vrijblijvend naar de voorwaarden of vraag een adviesgesprek aan!

Kozijnen op afbetaling?
Ja zeker!

Bij Dutch Windows betaalt u niet vooruit, maar achteraf. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om enkel te betalen bij volledige tevredenheid. Ondanks dat u volledig kunt vertrouwen op onze kunststof kozijnen en de gecertificeerde, ervaren monteurs, kan het altijd voorkomen dat er iets niet naar tevredenheid verloopt. Wij bieden u dan in alle gevallen een passende, duurzame oplossing.

Politiekeurmerk
Veilig Wonen®

Wij beschikken over het Politie Keurmerk Veilig Wonen®. Dat wil zeggen dat wij kunststof kozijnen plaatsen met inbraakwerende materialen, voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de belangrijkste eisen voor veiligheid. En niet alleen onze kunststof kozijnen, maar ook kunststof deuren, schuifpuien en dakkapellen vallen hieronder.

Bekijk projecten van onze tevreden klanten

Eerlijk en betrouwbaar advies

Heeft uw woning niet de standaardafmetingen voor kunststof kozijnen? Dutch Windows voorziet geen problemen. Wij geven altijd een persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar advies op maat, zodat ook de meest complexe vraag goed beantwoord kan worden. Vanaf het moment dat u contact met ons legt bouwen we aan een transparante en duidelijke samenwerking. Wij geloven dat we hierdoor de mooiste resultaten kunnen behalen.

Meteen een afspraak inplannen of heeft u vragen?

Waar u ook vragen over heeft, wij helpen u graag verder. Wilt u direct een afspraak inplannen met een van onze specialisten? Of wilt u meer informatie over kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via WhatsApp of 0851300496.