Kunststof gevelbekleding​

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

De kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen van Keralit zijn leverbaar in vele kleuren en houtstructuren. Zo kunt u de kleur en structuur van uw kunststof gevelbekleding afstemmen op uw kunststof kozijnen, kunststof dakkapel of kunststof deuren en kunt u de vormgeving van uw huisaanzicht tot een kleurrijk, afgestemd geheel maken. Een groot voordeel van Keralit gevelbekleding is dat deze een bijzonder lange levensduur heeft, onderhoudsarm is en dat u wel 10 jaar garantie krijgt op uw kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden.

Vragen of een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Kunststof gevelbekleding voor renovatie - en nieuwbouw projecten

Kunststof gevelbekleding van Dutch Windows is uitermate geschikt voor toepassing bij zowel renovatie – als nieuwbouwprojecten. De kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit voldoen aan de eisen van het Nationaal pakket Duurzaam bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast en kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe gevelbekleding. Dutch Windows, duurzaam verantwoord!

Kunststof gevelbekleding voor een mooie afwerking van uw woning!

Voor een mooi afgewerkte woning levert Dutch Windows kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden. Hiervoor rekenen wij op de kwaliteit van Keralit kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden. Deze worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Van kromtrekken is dan ook geen sprake, hetgeen dat bij reguliere gevelbekleding helaas vaak het geval is. 

Onderhoudsarm

De gevelplaten maken het mogelijk natuurlijk licht op creatieve wijze te manipuleren en als ontwerpelement te introduceren. Door te variëren met de panelen wordt gespeeld met de lichtinval om zo prachtige schaduweffecten op de gevel te verkrijgen.

Milieuvriendelijk

Met duurzame gevelbekleding kiest u voor een levensduur van minimaal vijftien jaar van de bekleding van uw gevel. En met ecologische gevelbekleding draagt u bij aan het behoud van de natuur.

Weersbestendig

Voor een onderhoudsarme gevel wordt steeds vaker Keralit gebruikt. Het is een duurzame en weerbestendige gevelbekleding. De gevelbekleding is tevens kleurvast en beschikt over een nerf waardoor het op hout lijkt.

Verwachte levensduur van 30 jaar

De verwachte levensduur van kunststof gevelbekleding is 30 jaar. Goed onderhoud en een redelijk beschutte plaats kunnen er echter voor zorgen dat de levensduur jaren langer uitvalt.