Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen op maat

Kunststof kozijnen op maat

Klassiek, modern of landelijk, voor welke stijl kunststof kozijnen op maat kiest u? Dutch Windows maakt kunststof kozijnen op maat in het design dat past bij uw woning en uw smaak. Wij leveren keurmerk-proof kozijnen die duurzaam zijn en een milieuvriendelijk en groen karakter hebben. Dat wil zeggen dat ze jarenlang mee gaan en zorgen voor een uitstekende isolatie. Daarbij kiest u dus niet uit standaardmaten, maar realiseren wij ze volledig op maat.

Duurzaam en groen

Tegenwoordig hoort u steeds vaker dat men kiest voor kunststof kozijnen op maat en dat is niet voor niets. Het is de meest duurzame mogelijkheid om uw woning te voorzien van kwalitatieve raampartijen die de rotgevoelige houten kozijnen vervangen. Daarnaast is de kunststof variant ook nog eens energiezuinig, dankzij de hoge isolatiewaarden. Een voordeel voor het milieu én uw maandelijkse kosten.

Keur-merk proof

Slaagt u voor kunststof kozijnen op maat bij Dutch Windows, dan haalt u hoge kwaliteit in huis. Al onze varianten zijn namelijk keurmerk-proof, wat wil zeggen dat deze voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en een KOMO-certificering. Hierdoor bent u verzekerd van comfortabele, duurzame en veilige kunststof kozijnen. De kozijnen zijn deskundig getest en zijn hierdoor voorzien van optimale kwaliteitsbewaking.

Kosten zijn geheel
op maat

De kosten voor kunststof kozijnen op maat kunnen uiteraard verschillen. Afhankelijk van de door u wenselijke stijl, uw type woning en de afmetingen maken wij een uitgebreid plan. Deze bespreken wij uitvoerig met u en wanneer beide partijen tevreden zijn zetten wij de eerste stappen in het ontwerp. Vanuit daar kunnen we u een duidelijk kostenplan presenteren die aansluit bij uw wensen.

Zonder problemen financieren

Dutch Windows biedt u de mogelijkheid om te betalen in termijnen. Hoe gaat het in zijn werk? Naarmate wij het ontwerp, de planning en de kosten met u hebben doorgenomen kunt u bij ons een financieringsaanvraag doen. Binnen een week ontvangt u dan al antwoord. Dat is makkelijk en betrouwbaar genieten van duurzame kunststof kozijnen op maat!

Kunststof kozijnen op maat realiseren?

Is uw woning toe aan duurzame kunststof kozijnen en zoekt u een betrouwbare partij om dit te realiseren?