Kunststof kozijnen op afbetaling

Kunststof kozijnen op afbetaling

Kunststof kozijnen op afbetaling

Een voor u wellicht nog onbekende mogelijkheid is het aanschaffen van kunststof kozijnen op afbetaling. De overheid stimuleert de verduurzaming en energiebesparing van huizen door middel van subsidies en maatregelen beschikbaar te stellen. Zo ook voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Bij Dutch Windows kunt u kunststof kozijnen laten plaatsen voor een klein bedrag per maand.

Van ontwerp tot financiering

Wanneer u in contact komt met ons, spreken wij eerst alle wensen door. Hoe wilt u dat het design vormgegeven wordt, wat moeten de afmetingen zijn, welke stijl past bij uw woning en hoe zit het met de oplevertermijn? Wij gaan pas aan de slag wanneer u het volledig eens bent over het ontwerp. Vervolgens kunt u bij ons een financieringsregeling treffen, wij maken dit mogelijk in samenwerking met het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland.

Geen notaris én een lage rente

Wilt u gebruik maken van kunststof kozijnen op afbetaling? Dan kiest u voor een eenvoudige financiering van SVN, zonder hypotheek of tussenkomst van een notaris. Een belangrijk voordeel is dat u hier een lage rente over betaald en boete vrij mag aflossen. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Wanneer u een aanvraag doet, krijgt u binnen een week antwoord van de SVN.

Betrouwbaar en efficiënt financieren

De kosten van uw kunststof kozijnen op afbetaling voldoen, is niet alleen een hele efficiënte manier van betalen, maar ook een zeer betrouwbare. De SVN biedt verschillende leningen aan consumenten en bedrijven, zodat zij hun woonwensen kunnen realiseren. De dienstverlening van de organisatie wordt dan ook beloond met een 8,1 als cijfer. Met een dergelijke financiële ondersteuning wordt het voor iedereen mogelijk om hun ideale woonwens te realiseren.

Advies of meer informatie over de financiering?

Heeft u interesse in onze kunststof kozijnen op afbetaling, maar heeft u meer informatie nodig? 
Of wilt u meer weten over onze werkwijze?