Previous
Next

Kunststof dakkapellen

Wij bieden u een dakkapel, die in één dag modulair en zonder kraanwagen op uw dak geplaatst kan worden. Wij zijn trots te mogen zeggen dat wij de best geïsoleerde dakkapel van Nederland kunnen leveren.

Onze dakkapellen zijn niet alleen in standaard maten te verkrijgen maar wij leveren u ook maatwerk. Elke dakkapel die wij plaatsen is standaard van binnen afgewerkt en is al compleet voor u geïsoleerd. Het dak en de zijwanden zijn standaard voorzien van een 14 cm dikke EPS isolatielaag. Beter kan een dakkapel niet geïsoleerd worden.

Vragen of een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Schüco voor uw kunststof dakkapel

De kunststof dakkapellen bestaan uit de kunststof kozijnen van Schüco, de kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit. Deze kunststof kozijnen bieden u een zeer hoge thermische isolatiewaarde, meer wooncomfort en een uitgebalanceerd design. Schüco kozijnen zijn brandvertragend, zelfdovend en beveiligd tegen inbraak. De kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Er zijn vele mogelijkheden in kleuren en houtstructuren, zo kunt u uw kunststof dakkapel afstemmen op de kleur en vormgeving van uw woning.