Kunststof dakkapellen renovatie

Bent u op zoek naar een dakkapel van kunststof die wel tot 30 jaar lang meegaat? En wilt u dit realiseren met een betrouwbaar en vakkundig bedrijf? Wij bieden u een dakkapel van kunststof, die in één dag modulair en zonder kraanwagen op uw dak geplaatst kan worden. Onder toezicht van ervaren en vakkundige monteurs maken wij dit voor u in orde. Wij zijn trots te mogen zeggen dat wij de best geïsoleerde dakkapel van Nederland kunnen leveren..

Standaardmaten én maatwerk

Onze dakkapellen zijn niet alleen in standaardmaten te verkrijgen, wij leveren ook professioneel maatwerk. Elke dakkapel die wij plaatsen is standaard van binnen afgewerkt en al compleet voor u geïsoleerd. Het dak en de zijwanden zijn standaard voorzien van een 14 centimeter dikke EPS-isolatielaag. Beter kan een dakkapel niet geïsoleerd worden. Zo kunt u optimaal genieten van de perfecte standaard dakkapel óf een ideale versie op maat.

Ontelbaar veel voordelen

Een dakkapel laten plaatsen door Dutch Windows

Wanneer u dit wenst kunt u al binnen één dag een dakkapel laten plaatsen door ons! Wij zorgen ervoor dat deze zonder problemen, in de juiste maat op uw dak wordt gezet. Hier is geen kraanwagen voor nodig.

Een dakkapel plaatsen start bij het maken van een gat in uw dak, dit doen onze monteurs zeer secuur. Vervolgens wordt al het afval opgeruimd en zullen we de dakkapel plaatsen. Hierna zorgen wij voor een nauwkeurige afwerking van uw dak en de dakkapel en kunt u optimaal genieten van meer licht en extra woongenot! Snel, nauwkeurig en zeer efficiënt werken, dat is waar wij goed in zijn.

Meer ruimte én meer licht

Een dakkapel plaatsen kan een waardevolle toevoeging zijn op uw woning. U realiseert er niet alleen meer ruimte én licht door, maar ook de woningwaarde kan aanzienlijk stijgen. Doordat een kamer door een dakkapel veel ruimer wordt, heeft u ook nog eens meer mogelijkheden om de kamer in te delen. Soms is het zelfs mogelijk om van één slaapkamer, op bijvoorbeeld uw zolder, twee slaapkamers te realiseren dankzij meer volume in de ruimte.

Vragen of een afspraak maken?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Schüco dakkapel van kunststof

De kunststof dakkapellen bestaan uit de kunststof kozijnen van Schüco en de kunststof- gevelbekleding en dakranden van Keralit. De Schüco dakkapel staat bekend om zijn onderhoudsvrije karakter en stevigheid. Deze kunststof kozijnen bieden u een zeer hoge thermische isolatiewaarde, meer wooncomfort en een uitgebalanceerd design.

Brand- en inbraakveilig

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen wilt u wel dat deze volledig veilig is. Schüco dakkapellen en kozijnen zijn brandvertragend, zelfdovend en beveiligd tegen inbraak. De kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Een Keralit dakkapel staat immers voor kwaliteit. Vanwege onder meer onze brand- en inbraakveilige materialen hebben wij het Politie Keurmerk Veilig wonen® mogen ontvangen.

Bekijk projecten van onze tevreden klanten

In de gewenste kleuren en vormgeving

Dutch Windows biedt u vele mogelijkheden in de keuzes voor kleur en design. Denk aan prachtige houtstructuren of juist een strakke, matte vormgeving. Wij maken het mogelijk om uw dakkapel af te stemmen op de kleur en vormgeving van uw woning. Zo realiseert u een dakkapel die perfect aansluit bij uw woonstijl, uw kunststof kozijnen-, gevels, schuifpuien en deuren.

Uw dakkapel op afbetaling

Bij het plaatsen van een dakkapel komt veel kijken, waaronder de fabricatie, transport, diverse bouwwerkzaamheden en servicekosten. Vooraf weet u niet of u tevreden zult zijn met het resultaat, ook al omarmt u een betrouwbare vakman. Daarom zorgt Dutch Windows ervoor dat u niet vooraf, maar achteraf kunt betalen middels onze service: dakkapellen plaatsen op afbetaling. Niet, omdat u ons niet kunt vertrouwen, maar omdat we u willen laten betalen naar tevredenheid. Dat is onze service.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier uw offerte aan voor een Schüco dakkapel van Dutch Windows en hopelijk staan wij spoedig bij u voor de deur om een dakkapel te plaatsen.